Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ

Τά παιδικά παιχνίδια μυουν σέ σκοτεινούς δρόμους του Σατανα.

Επικίνδυνα παιχνίδια για τα κομπιουτερ των παιδιων μας κυκλοφορουν ελεύθερα στη χώρα μας χωρίς καμμιά ευαισθητοποίηση των υπεθύνων.

Πρόκειται για τα “Computer Games” πού προτρέπουν κατά κάποιον τρόπον ολους μας, μικρούς και μεγάλους να εισέλθουμε στούς σκοτεινούς κόσμους του σατανα. Γιά παιχνίδια του θανάτου πού παίζουν το ρόλο του μυητου, δίδουν εικόνες και “συμβουλές” μέ κάθε λεπτομέρεια για τελετές μαύρης μαγείας και βουντου, ενω ομιλουν και για θυσίες στο κτηνος!..”

Τά μεγάλα καταστήματα πωλουν παιχνίδια για κουμπιουτερ πού υποστηρίζουν τη μαγεία και ομιλουν περί υπερφυσικων διαστάσεων και για μυστικές δυνάμεις του Supernatural, εξάπτοντας την νεανική φαντασία.

Καί το περιοδικό συνεχίζει: Δέν ειναι λίγοι οι νέοι σήμερα πού ακολουθουν αυτούς τους δρόμους του “μυστηρίου”. Σιγά- σιγά διακατέχονται από μίαν μανίαν, καταναλώνουν ατελείωτες ωρες μπροστά στόν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μετατρέπονται, μέ την παρακολούθηση σέ ευκολα θύματα χωρίς οι ιδιοι να το κατανοουν. Σέ αβουλα οντα πού μέ την σχετική ανεση παρασύρονται πολλές φορές σε δρόμους χωρίς επιστροφή. Ολοι μας ενθυμούμεθα τους νεαρούς σατανιστές πού θυσίασαν αθωα θύματα.

Τό παιχνίδι αντί να ειναι παιδαγωγικό, οπου μέσα από αυτό να μπορουν τα παιδιά να διδάσκονται αξίες, την εννοια της ελευθερίας, την πειθαρχία, τον κανόνα της ζωης, δεν ειναι χρήσιμο, δεν αναπτύσσει την προσωπικότητα, γίνεται το παιδί επιθετικό, μέσα του δραστηροποιουνται εχθρικά συναισθήματα!!!

Εκει πού υπηρχαν κουκλες, παιγχνίδια μέ φυτά και ζωα, τα κλασικά αυτοκινητάκια και φορτηγά, τη θέση τους εχουν πάρει τερατόμορφα ανθρωπάκια μέ πολεμική φύση, συγχρόνου κατασκευης οπλα, παιγνίδια κομπιουτερ πού προβάλλουν τη βία και το θάνατο. Δισκέτες πού κοστίζουν 15.000 δρχ. (!!!) και ανοίγουν μπροστά στα μάτια των παιδιων το δρόμο πού κάποια σκοτεινά κυκλώματα στρώνουν μέ πολλή επιμέλεια”.

Ολη αυτή η σχεδιαζομένη και προσφερομένη μέ ηλεκτρονικά μέσα ενασχόληση ειναι μιά παγίδα ωστε να απομακρυνθουν οι νέοι από το Χριστό, τους γονεις, τους διδασκάλους και από την πατρίδα των, την Ελλάδα και να μυηθουν στόν ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.

Εχει η Ορθοδοξία μας αδολη τροφή για τη νεότητα, πού δροσίζει τις ψυχές των, αντί να τις κατακαίει, οπως των σατανιστων: Τήν Αγία Γραφή, τον βίο της Κυρίας Θεοτόκου, τους βίους των Αγίων, τους αγγέλους και την Ουράνια Βασιλεία.
Εκει αν εντρυφήσει η ψυχή του παιδιου, και οι γονεις αν λάβουν τη συμβουλή των Αγίων Πατέρων και δή του Ιερου Χρυσοστόμου, θά αναδείξουν Ελληνες πού εθυσιάσθησαν η αφιερώθησαν για τον Ιησου Χριστό και την Ελλάδα.

Γονεις, διδάσκαλοι και πνευματικοί ανθρωποι αυτου του τόπου αντιδραστε μέ κάθε τρόπο!